Returneringspolitik

Muligheden for returnering gælder i 30 dage. Hvis der er gået mere end 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig ombytning eller tilbagebetaling.

Kun ubrugte varer, der befinder sig i samme stand som ved modtagelsen, er berettigede til returnering. Varen skal også returneres i den originale emballage.

Nogle varer kan ikke returneres. Dette gælder f.eks. varer med begrænset holdbarhed som mad, blomster, aviser eller magasiner. Vi accepterer heller ikke returnering af hygiejniske eller sanitære varer, farlige materialer eller brandfarlige væsker eller gasser.

Andre varer, der ikke kan returneres:

  • Gavekort
  • Softwareprodukter, der kan downloades
  • Produkter inden for sundhed og personlig hygiejne

For at kunne behandle din returnering kræver vi en kvittering eller dokumentation for dit køb. Send ikke dit køb tilbage til producenten.

I visse tilfælde refunderes kun en del af prisen (hvis relevant):

  • Bøger, der tydeligvis er blevet brugt
  • Cd'er, dvd'er, videobånd, software, spil, kassettebånd eller vinylplader, hvor emballagen er blevet åbnet
  • Varer, der ikke er i deres oprindelige stand, er beskadiget eller mangler dele, medmindre dette skyldes os
  • Varer, der ikke returneres inden for 30 dage efter levering

Refusioner (hvis relevant) Efter modtagelse og inspektion af de returnerede varer sender vi dig en kvittering via e-mail. Vi informerer dig også om, hvorvidt din refusion er godkendt eller afvist. Hvis vi godkender din refusion, bliver den behandlet og automatisk tilbagebetalt til din kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

Sene eller manglende refusioner (hvis relevant) Hvis du endnu ikke har modtaget din refusion, skal du først kontrollere din bankkonto. Kontakt derefter eventuelt udstederen af dit kreditkort. Det kan tage lidt tid, før din refusion vises. Hvis det ikke er problemet, skal du kontakte din bank. Der er ofte behov for tid til at behandle en refusion. Har du gjort alt dette, men har stadig ikke modtaget din refusion? Så kontakt os via kontaktformularen.

Nedsatte varer (hvis relevant) Der kan ikke gives refusion for nedsatte varer.

Ombytning (hvis relevant) Vi erstatter kun defekte eller beskadigede varer. Hvis du ønsker at ombytte en vare til samme vare, skal du sende en e-mail via kontaktformularen og sende varen til Rooms 1318-19, 13/F, Hollywood Plaza, 610 Nathan Road, Mongkok, KL, 999077, Hong Kong SAR, Kina.

Gaver Hvis det drejer sig om en vare, der specifikt er købt som gave og er sendt direkte til dig, modtager du en kredit til værdien af den returnerede vare. Vi sender dig et gavekort, så snart vi har modtaget den returnerede vare. Hvis varen ikke var markeret som en gave ved køb, eller hvis gavegiveren først modtog varen og derefter gav den til dig, refunderes varen til den gavegiveren og giveren får besked om, at du har returneret den.

Forsendelse For at returnere din vare skal du sende den til Rooms 1318-19, 13/F, Hollywood Plaza, 610 Nathan Road, Mongkok, KL, 999077, Hong Kong SAR, Kina. Forsendelsesomkostningerne for at returnere varen er dit ansvar. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Når du modtager en refusion, trækkes forsendelsesomkostningerne fra din refusion.

Hvor lang tid en erstatningsvare er undervejs til dig, afhænger af, hvor du befinder dig.

Hvis du sender os en vare med en værdi på over € 75, bør du overveje en forsendelsestjeneste med sporingsmulighed eller forsikring. Vi giver ingen garanti for, at vi modtager din returnerede vare.